Diensten

Wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Optimalisatie

Met behulp van de modernste technieken wordt je site geoptimaliseerd voor Google. Je website wordt goed vindbaar voor je doelgroep en wordt maximaal zichtbaar in de zoekresultaten. 

Concurrentie analyse

Mede door een grondige concurrentieanalyse uit te voeren bepaal ik de SEO-strategie. Hierdoor ontwikkel ik een op maat gemaakte aanpak die je website hoger laat ranken dan de concurrentie.

Zoekwoorden analyse

Het succes van je website hangt af van waar je doelgroep naar op zoek is. Met behulp van een zoekwoordenanalyse breng ik de kansen voor je in kaart voor maximale zichtbaarheid en resultaten.

Technische analyse

Je website moet technisch in orde zijn voor hoge posities. Hiervoor ondergaat je website een volledige technische analyse (site-audit). Technische problemen worden hierdoor geïdentificeerd en opgelost.

Content analyse

Het is belangrijk om het verkeerd gebruik van content (zoals AI-teksten) te voorkomen. Tijdens de SEO werkzaamheden gaat jouw website volledig voldoen aan de richtlijnen van Google voor SEO. 

SEO copywriting

Door het toevoegen van waardevolle content verbeter je de gebruikerservaring en je posities in Google. Ik help je bij het ontwikkelen van de juiste content voor je doelgroep én Google.

Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie